Honing Producten Dier

MEDICINALE HONINGZALF

Deze honingzalf voor paard, hond en kat is goed smeerbaar, werkt verzachtend en ondersteunt het natuurlijke helingsproces van de huid. Omdat de honingzalf erg zuur is werkt deze, door de enzymactiviteit, ontsmettend. Hierdoor is er geen chemische wondontsmetting nodig. Het nadeel van chemische wondontsmetting is namelijk dat het een goed wondherstel in de weg staat. Juist de honingzalf zorgt voor ontsmetting én een goede wondheling.

Bij paarden laat de honingzalf zich makkelijk aanbrengen en de wond kan zo nodig worden afgedekt met een pleister of een wondgaasje. Door de vette samenstelling blijft de zalf ook in een natte omgeving, goed op zijn plaats. De lage pH van honing bevordert een gunstig micromilieu. De hydrofiele eigenschappen van honing zorgen voor een vochtig milieu dat herstel bevordert. Honing beschermt, zuivert de geprikkelde huid en werkt verzachtend.

Door de toevoeging van essentiële oliën aan de honingzalf heeft deze een bittere smaak. Hier houden dieren niet van en voorkomt dat ze de zalf oplikken of het er bij elkaar aflikken.

Nieuw bij 4-betterfeeling

uniek

Propolair - bijenlucht voor thuis!

Propolairgeräte of Propolisverdampfer genoemd, hebben de eigenschap natuurlijke Propolisdämpfe zoals ze voorkomen in de natuur, in het bos en in de bijenkorf om zich te ontwikkelen. Dus ook in alle kamers van uw appartement, op kantoor of in de auto / camper.