Informatie over Copaiba producten

Voordelen
Voordelen van Copaiba etherische olie – Het Braziliaanse wonder voor pijn?
voordelen van etherische olie van copaiba

De tijd die wordt doorgebracht met etherische olie van Copaiba lijkt op het betreden van een diep stil bos. Het pad is bedekt met aromatische gevallen bladeren. Breezes fluisteren door de bogen die vele soorten dieren in het wild beschermen. Het is dus in zoveel delen van de wereld, en vooral tussen de 30 meter lange copaibabomen van het Amazonewoud van Brazilië, de thuisbasis van deze verbazingwekkende etherische olie.

Net als veel andere inheemse volkeren, hebben degenen die tussen deze prachtige bomen leven, zich tot planten gewend voor onderhoud en verzorging. De ondersteunende manieren van Copaiba zijn nu bekend voorbij de rand van het bos. Deze olie wenkt je met zijn kalmerende, aardachtige aroma. Het schenkt hulp aan uw immuunsysteem en biedt bescherming tegen kwalen die door de lucht passeren, of van hand tot hand. Deze prachtige geschenken zijn omdat copaiba essential is doordrenkt met een schat aan kalmerende verbindingen.

Kom, volg mee en samen zullen we het pad van Copaiba voorbij het bos verkennen en het oude wonder delen met ons moderne leven.

Omschrijving
Botanische naam: Copaifera officinalis

Herkomst: Brazilië in het Amazone-regenwoud

Extractiemethode: stoomdestillatie

Gebruikte plantendelen: Oleohars

Opmerking classificatie: basis

Geur: hout en aardachtig met een zoet harsaroma

Past goed bij: lavendel, citroen en benzoë

Houdbaarheid: 3 jaar

waarschuwingen:

Lees dit artikel voor een lijst met waarschuwingen bij het gebruik van essentiële oliën van copaiba .
Lees hier meer over de veiligheid van etherische olie.
Maximale verdunning: 8% voor plaatselijke toepassing. (De maximale verdunning voor thuisgebruik is 3%.)

4 krachtige voordelen van Copaiba etherische olie
Een groot deel van het noordelijke deel van Zuid-Amerika is de thuisbasis van de boom die de hars oplevert waaruit copaiba etherische olie is afgeleid. Daar strekt de Amazone zich uit over het hele continent, vertakt zich door het regenwoud en zorgt voor ontelbare soorten. Een van de soorten onder de rollende boomluifels zijn mensen, mensen die dit wonderlijke deel van de aarde al lang bewoond hebben.

Deze inheemse mensen zijn onze leraren en delen hun oude wijsheid over de geschenken van hun actuele huis. Van hen leren we hoe we hars van de copaifera kunnen gebruiken om ons te helpen in de vorm van etherische olie van copaiba.

Copaiba etherische olie biedt 4 krachtige voordelen voor:

Dagelijkse bescherming
Troostende pijn en pijn
Gevoelige huidgevoeligheid
Stemming en stressbalans
Voor dagelijkse bescherming
Ondersteuning van het immuunsysteem
Laten we even nadenken over de drievoudige ik’s van onze gezondheid.

Immuniteit is het vermogen van het lichaam om te reageren op aanvallen van infecties, allergieën en stress.
Infecties worden veroorzaakt door virussen, bacteriën en schimmels, waarvan sommige blijvende schade kunnen veroorzaken.
Ontsteking is een teken dat het lichaam reageert op schade, of het nu gaat om een wond, mogelijke infectie, stress of andere triggers.
Copaiba helpt ons bij het omgaan met mogelijke infecties en de effecten van ontstekingen door ons immuunsysteem te ondersteunen. Dit werd aangetoond in een in vivo studie van ratten met hersenschorsbeschadiging die in 2012 werd gepubliceerd.

Een uitkomst was dat de copaiba-verbinding beta-caryophyllene hielp om de last van door ontsteking veroorzaakte schade aan het zenuwstelsel te verminderen. De auteurs stellen dat deze schade kan optreden als gevolg van een beroerte of hersen- of ruggenmergletsel. Het gebruik van Copaiba etherische olie ondersteunt ons vertrouwen en helpt ons te waarderen dat we veerkrachtig zijn en binnenkort weer nieuw zijn

Dwars ontsteking
Heb je ooit die maanden gehad waarin elke vervelende besmettelijke persoon op bezoek kwam? De een kwam in je longen tot rust en net toen dat voorbijging, ontstak de volgende je darmen. Je waste je handen, kreeg extra slaap en dronk dag en nacht vloeistoffen, warm en koud. Wonder boven wonder, en net op het nippertje lees je over Copaiba etherische olie en de krachtige welzijnsvoordelen.

Copaiba is rijk aan sesquiterpeenverbindingen die beschermen tegen ontstekingen, het soort dat optreedt bij congestie. Een van deze verbindingen is bèta-caryofylleen, dat door de PubChem Open Chemistry Database wordt beschreven als zijnde niet-steroïde van aard omdat het beschermt tegen ontstekingen.

Interessant is dat deze verbinding een goedgekeurd additief voor levensmiddelen is. Kort en bondig is dat wanneer de ziekte voor het eerst toeslaat, u zich wendt tot etherische olie van copaiba om ontstekingen en zijn vrienden, koorts en pijn te bestrijden.

Voor het troosten van pijn en pijn
Kalmeert hoofdpijn en migraine
Heb je ooit geprobeerd om een dag met hoofdpijn door te komen? Je hoofd klopt, gedachten zijn mistig, woorden komen niet goed samen. Het lijkt erop dat de dag nooit zal eindigen. Het enige dat je wilt doen is naar huis gaan, verlangend naar vrede, stilte en geen hoofdpijn!

Een van de belangrijkste verbindingen in etherische olie van Copaiba is beta-caryophyllene. Het biedt het extra voordeel van pijnstillende werking, waardoor het een echte vriend is als je uit pijn bent vanwege pijn. En dit is zo waar als hoofdpijn gewoon niet stopt! Copaiba etherische olie biedt diep comfort met een blijvende kracht vanwege de rijkdom van de boom die het belichaamt.

Bestrijdt de ouderdom
Het maakt misschien niet zoveel uit hoe oud je echt bent, want leeftijd kan een gemoedstoestand zijn. Gaandeweg gaan we ons realiseren dat iemands gemoedstoestand vaak ook wordt bepaald door iemands fysieke wezen. Nieuwe pijnen en pijnen duiken op. Sommige door oude verwondingen, anderen door slijtage aan gewrichten, spieren en pezen.

De oorzaak doet er niet zo veel toe als de verdomde pijn, pijn, spasme of vangst die niet stopt. Dit is waar copaiba etherische olie schijnt! Het helpt bij het verlichten van pijn omdat het die laag van bescherming toevoegt wanneer ontstekingen je in de war brengen, waardoor je plannen voor de dag worden beperkt.

Voor gevoelige huidgevoeligheid
Huidhulp en comfort
Dit onderwerp herinnert eraan dat etherische olie van Copaiba wordt gemaakt van de gomhars van een prachtig hoge tropische boom. Denk aan de dikke kauwgom van andere bomen zoals dennen, en hoe hun hars plakkerig is, maar toch kan afdichten en uitharden. Het zijn deze zeer duurzame eigenschappen die copaiba sterk en duurzaam maken.

Een beoordeling gepubliceerd in 2017 presenteerde het gebruik van copaiba-verbindingen voor de zorg voor parasieten en wondgenezing. Studies omvatten in vivo resultaten bij ratten en in vitro onderzoek, zoals gaschromatografie-massaspectrometrie (GC / MS) analyse.

Algemene bevindingen suggereren dat copaiba-olie en zijn geïsoleerde terpenen beschermen tegen parasieten en mogelijk betrokken zijn bij hoe het immuunsysteem op infecties reageert. Dit zijn de soorten voordelen die etherische olie van Copaiba biedt aan mensen die leven met acne, eczeem en andere huidinfecties en irritaties.

Huidtint
Laten we eerlijk zijn! De huid die wordt verzorgd en beschermd, is goed bestand tegen infecties en veroudert goed. Ja, er is ook de genetische factor om te overwegen. Ongeacht uw DNA en de zorg die u in het verleden aan uw huid hebt gegeven (of niet hebt gegeven), vandaag de dag om te beginnen. Je geeft je vooruitzichten ook een boost, omdat magie van copaiba etherische olie je humeur en mentale toestand in balans brengt.

Voor stemming en stressbalans
Moody Matters
Er is goed nieuws met betrekking tot copaiba etherische olie en stemming: het is een balsem voor emoties, kalmeert en balanceert wanneer de stemmingsranden ruw aanvoelen. De copaiba-verbinding, beta-caryophyllene, zit achter de balans. Het heeft een gladmakend effect op het zenuwstelsel en dus op het limbisch systeem. Al deze complexiteit factoren in je gemoedstoestand en stemming.

Copaiba biedt verlichting bij vermoeidheid. Het is eigenlijk een gegeven dat het moeilijk is om vrolijk te zijn als je uitgeput bent! Dus tijd om te pauzeren. Bereik voor Copaiba etherische olie goedheid.

Ondersteuning van stress en angst
Stress en angst. Zou het niet leuk zijn om een echte hand te hebben? Gewoon een eenvoudige vorm van ondersteuning om een moeilijke tijd door te komen. Geen oplossingen, alsjeblieft en bedankt.

Copaiba etherische olie is een krachtige bondgenoot, rechtstreeks uit het Amazone-regenwoud. Het gaat recht naar je zenuwstelsel om te kalmeren en te kalmeren. Hoe mooi, ik begin me al beter te voelen.

.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Inhoud tab

Nieuw bij 4-betterfeeling

uniek

Propolair - bijenlucht voor thuis!

Propolairgeräte of Propolisverdampfer genoemd, hebben de eigenschap natuurlijke Propolisdämpfe zoals ze voorkomen in de natuur, in het bos en in de bijenkorf om zich te ontwikkelen. Dus ook in alle kamers van uw appartement, op kantoor of in de auto / camper.